Hvem er Trade Technology Holdet?

Hos Trade Technology er vores mål at revolutionere online B2B-handel

Lær os bedre at kende

Vores motivation

Som forretningsperson, begyndende eller erfaren, har du nok oplevet et system eller en måde at gøre tingene på, som kunne være smartere.

For os var det B2B-handel der synedes at sidde fast i fortiden, uden at bruge mulighederne, der kommer med moderne teknologi. Så, vi byggede en platform til at automatisere alle de kendte processer fra en traditionel markedsplads.

Nu er vi klar til at tilbyde dette til verden og din virksomhed. På den måde håber vi, at du vil komme med ombord på denne nye måde at handle online på, og hjælpe os med at bringe B2B-handel ind i fremtiden.

Hvordan kan Trade Technology hjælpe mig og min virksomhed?

Bæredygtighed

Vi ved, at vores veltestede platform kan hjælpe virksomheder til et bedre brug af ressourcer, både menneskelige og naturlige.

Fleksibilitet

Siden vi tror på, at mennesker skal gøre det de er gode til, vil vi have teknologien til at gøre de jobs som ikke kræver menneskeligt arbejde.

Samarbejde

Jo flere folk vi kan få til at bruge platformen, jo mere hjælper det. Vi ville elske at gøre det selv, men vi har brug for mennesker, som har kendskab til en branche. Sådan at den markedsplads vi bygger, er veltilpasset til det du kender.

Overordnede mål

Facilitering af markedsplads

Vi ønsker, at du bliver i stand til at tilbyde sælgere og købere, inden for din branche eller dit ekspertområde, et sted at handle.

Forsimpling

Vi ved at vi lever i en kompliceret verden, der kræver at vi ved en masse om alting, men med vores full-service løsning håber vi at fjerne en bekymring fra listen.

Direkte salg

Vi vil hjælpe med at komme af med det unødvendige dyre bindeled mellem køber og sælger, sådan at de slipper for ekstra opbevaring- og transportomkostninger.

Automatisering

Vi vil gøre dig i stand til at hjælpe folk med at bruge mindre tid på at administrere handler, og i stedet stole på vores automatiske løsning, der virker døgnet rundt.

Vil du lære mere om vores full-service løsning?

Vores historie

Fra en drøm om effektivt brug, til en skalerbar markedsplads for alle.

I 2014, blev Spotmarket A/S, der senere blev til Trade Technology, grundlagt af Michael Svendsen og Mike Borregaard, som en markedsplads for detailhandlen. Grundlæggernes vision var at skabe en online markedsplads, baseret på deres erfaringer fra henholdsvis 30 år i detailhandlen og 10 år som iværksætter. For at gøre kommunikationen mellem køber og sælger så let og effektiv som muligt.

Som tiden gik indså Coop Danmark potentialet i, at have deres egen personlige platform. En platform der ville give alle deres individuelle købmænd adgang til en lukket markedsplads, tilpasset til Coops specifikke behov. Siden har denne markedsplads haft en omsætning på over 40 mio. Euro.

Siden da er vi fortsat med at skabe og servicere specialbyggede markedspladser for forhandlere i alle mulige brancher. Og nu vil vi gerne gøre det samme for dig!

Kongen og Dronningen, som driver vores arbejde

Adrian Klobucnik,
Produktdesigner i TradeTechnology.

“Jeg har altid forpligtet mig på at konsekvent kunne levere ekseptionelt ligefremme og brugercentrerede løsninger til vores hjemmesider og markedspladser.”

Kunden er Kongen – Den som køber en markedsplads fra os, ved bedst hvordan den skal tilpasses til den virksomhed som den er beregnet til. Samtidigt, vil vi som markedspladseksperter gerne hjælpe dig med alle markedspladsaspekterne, ved at guide og vejlede hele vejen.

Brugeren er Dronningen – Den bedste måde at teste kvaliteten af en markedsplads er brugerens oplevelse. Hvis vi finder ud af at vi, dig Kongen og os vejlederen, har lavet noget der kunne være bedre fra brugerens synspunkt, er vi meget motiverede for at ændre det. For nogen vil det måske virke som en indrømmelse af fejl, men vi vil hellere være realistiske og ikke hævde at vi har opnået perfektion. I stedet er vi klar til at tilpasse os til brugerens behov.

Data er vores guide – At gå digitalt og at samle alle handler indenfor et system, muliggør indsamling af data, som viser brugernes opførsel. Det tillader os at tilpasse og udvikle, baseret på data der representerer brugerne. På den måde fjerner vi behovet for gætværk, og gør os selv i stand til at fortsætte forbedringen.

Fremtidssikret – Vi tror at de fremtidige generationer allerede har en masse udfordringer, og online handel burde ikke være en af dem. Derfor stræber vi efter at bringe online handel ind i det 21. århundrede med teknologi. Skalerbarheden af vores platform gør det muligt for dig at vokse din virksomhed ind i fremtiden, uden at biddrage til de eksisterende udfordringer.

Thore Bramming
Narrativ konsulent i Trade Technology.

“Jeg bliver begejstret for markedspladserne, når jeg kan se at de er i stand til at gøre godt for individer, virksomheder og menneskeheden på samme tid.”

Har dette vækket din interesse?

Er du nysgerrig på hvad en markedsplads kan gøre for din virksomhed?
Har du indset at dit branchekendskab kunne blive profitabelt med en markedsplads?

Lad os høre!

Kontakt os her for en gratis ikke-bindende diskussion af mulighederne i en Trade Technology løsning.

Onboarding som service - €69/t

Lad vores hold hjælpe dig med at udvikle og eksekvere en effektiv onboarding-strategi. Det vil øge antallet af brugere fra starten.

Vi kan tilpasse din onboardingstrøm til din specifikke markedsplads og dine behov, både købere og sælgere. Dette kan inkludere både push notifikationer, emails, telefonopkald og sociale medier.

Få en kundeserviceagent til at introducere din markedsplads til potentielle købere og sælgere.

Vi sikrer os at dine brugere oplever en gnidningsfri start på din markedsplads, hvor de forstår hvordan den skal bruges fra deres første login.

To-dages workshop- €999

Lad os hjælpe dig med at skabe en vision for en markedsplads, med de produkter eller den branche du er passioneret omkring.

Vi vil brainstorme idéer, narrativer og historier til at skabe et univers, som bliver visionen for din markedsplads.

Den bedste måde at starte et nyt projekt på er ofte en informeret diskussion af mulighederne, visionerne og udfordringerne. Vi hjælper med at igangsætte processen og ved at komme med den nødvendige baggrundsviden.

Sammen kan vi nedbryde hele processen fra start, lancering, opdatering til administration. Det kommer til at forberede dig på din fremtid med en markedsplads.

Workshoppens pris bliver fratrukket startomkostningerne.

UX/UI/Front-end designtjenester - €89/hr​

Brugertilpassede designløsninger: Vi kan skræddersy designet på din markedsplads så den passer med din brandidentitet og skaber en æstetisk tilfredsstillende brugeroplevelse.

Prototype tjeneste: Prøv dine idéer i interaktive prototyper, for at få en klar visuel representation før det endelige produkt.

Interaktivt webdesign: Alle vores designs er optimerede til flere forskellige enheder, hvilket sikrer en brugervenlig oplevelse på tværs af forskellige browsere, apps og enheder.

Intuitive brugerflader: Få kontaktflader som gør brugeroplevelsen ubesværet, ved at guide brugeren gennem din platform.

Interaktive elementer: Brug grafiske elementer som animationer, overgange, film og lyd, der kan hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen, for at sikre at brugerne husker og kommer tilbage til din platform.

Performance optimering:Vores designs bliver optimiseret sådan, at de forbedrer platformens ydeevne. For at reducere ventetid og give en mere flydende brugeroplevelse.

Kundeservice - €49/t

Professional kundeservice på engelsk og dansk.

Live telefonservice: Vores kundeserviceafdeling hjælper dine kunder live på telefonen.

Email-service: Lad vores kundeserviceafdeling hjælpe på email, ved at svare som du ønsker.

Live Chat: Hav en kundeagent til at svare i en hurtig live-chat, direkte på markedspladsen.

Ro i sindet: Fokuser på andre ting i din forretning, velvidende at vi har meget erfaring med at give brugere den bedst mulige oplevelse.

Marketingstjenester - €69/t

Med vores udvidede marketingspakke, får din markedsplads adgang til en række essentielle værktøjer der kan stimulere vækst og forbedre jeres resultater.

Marketingsanalyse: Få adgang til data-drevne indsigter, som giver dig mulighed for at basere dine beslutninger på det der faktisk virker, frem for det du tror virker.

Marketing på sociale medier: Vi laver og eksekverer målrettede marketingsstrategier for at forlænge din rækkevidde på sociale medier, som LinkedIn og Instagram.

Søgemaskineoptimering (SEO): Optimer din tilstedeværelse og synlighed på søgemaskinernes rangeringer, for at forsikre at din markedsplads let kan findes.

A/B test: Finjuster dit interface ved at teste forskellige tilgange på dit website, det hjælper dig med at finde den løsning, som virker bedst.

Nyhedsbreve: Skriv engagerende nyhedsbreve, som fastholder dine brugere mens det holder dem opdaterede og aktive på din markedsplads.

Email-flow: Plej potentielle kunder, driv samtaler frem og skab langtvarende relationer med dine brugere gennem et personligt tilpasset email-flow.

Brugerbestemt markedspladsudvikling - €99/t

Udvikling af brugerdefineret funktion: Tilpas din markedsplads med unikke funktioner, designet til at imødekomme din forretnings behov.

Gennemsigtigt prisoverslag: Vi er stolte over at give et klart og detaljeret prisoverslag på udviklingen af en særligt tilpasset funktion, før udviklingen begynder.

Ekspert udviklingshold: Få gavn af vores erfarne hold af markedspladseksperter, som vil hjælpe dig med at finde ud af hvad der er muligt.

Regelmæssige opdateringer: Forbliv velinformeret og up-to-date med regelmæssige forbedringsopdateringer, med åben kommunikation hele vejen gennem udviklingsprocessen, før og efter lancering.

Custom Marketplace Development- €99/hr

Transparent Estimation: We provide a clear and detailed estimate for your custom feature before development begins.

Custom Feature Development: Tailor your marketplace with unique features designed to meet your specific requirements.

Expert Development Team: Benefit from the expertise of our developers who have a deep understanding of marketplace dynamics.

Regular Updates: Stay informed with regular progress updates and open communication throughout the development process.

Custom Marketplace Development- €99/hr

Transparent Estimation: We provide a clear and detailed estimate for your custom feature before development begins.

Custom Feature Development: Tailor your marketplace with unique features designed to meet your specific requirements.

Expert Development Team: Benefit from the expertise of our developers who have a deep understanding of marketplace dynamics.

Regular Updates: Stay informed with regular progress updates and open communication throughout the development process.

Newsletter