Vigtige egenskaber der får vores platform til at skille sig ud

Brugerfunktioner

Vores online handelsplatform er designet til at give dine brugere en omfattende og brugervenlig købs- og sælgeroplevelse.

Katalog

Produktoversigt

En af hovedesøjlerne i en god købeoplevelse er at man kan se alle de produkter der kan købes, og navigere mellem dem med lethed. Selvfølgelig er dette også en nødvendighed, for at sælgerne kan sælge noget. Af den grund er kataloget en simpel, men meget vigtig funktion. The catalogues on our platforms are aesthetically pleasing and easy to navigate using categories.

Dynamiske felter

Dynamiske felter som indeholder produktdata, kan vælges frit til at vise den relevante information i kalaloget.

Bannere

Bannerne, som vi kan lave på markedspladsen, kan enten vise en produktkategori, bannerreklamer, leverandørbranding eller et andet grafisk element. Det får din markedspladst til at se godt ud og gøre det nemt at finde og promovere særlige kategorier.

Avanceret søgemaskine

""

Bygget til B2B-løsninger

Uanset om du skal overgå fra et eksisterende system, er nysgerrig på hvordan Trade Technology kan blive en fordel for din virksomhed eller søger assistance til at at sætte ild under din rejse, er vi klar til at hjælpe.

Produkter og kladder

Vores platforms kladdefunktion imødekommer særligt sælgernes behov, ved at tillade en præcis og samarbejdende tilgang til klargøring af produktannoncerne, før de går live.

Mulige produkter

Opret produkter

At oprette produkter er let selv, uden teknisk flair, men kladdefunktionen gør det endnu nemmere. Det skyldes, at du kan lave dem, før de skal offentliggøres. Så kan flere forskellige folk kigge dem igennem, inden de bliver udgivet. På den måde gør vi det muligt at planlægge for sælgerne, fordi de ikke behøver at være aktive lige når et nyt produkt skal offentliggøres.

Note

For en lettere produktstyring understøtter vi en forbindelse til GS1 systemet til stregkoder. Vores system kan importere produktfiler og vi kan forbindes til PIM og Masterdata systemerne.

Kampagner

Vores mix-kampagner og mængderabatter imødekommer de logistiske forskelle med forskellige størrelser ordrer, og hjælper derved både køber og sælger.

Mix-kampagner

Ofte har sælgere en minimumsgrænse for hvor meget de kan sælge, for at være profitable og for nogle købere kan de minimumskrav være alt for store. For at tage hensyn til både sælger og køber, har vi opfundet mix-kampagner som en funktion der tillader købere at blande forskellige produkter fra den samme leverandør, for at leve op til minimumsstørrelserne.

Eksempel

Forestil dig en sælger med forskellige versioner af et produkt, for at udbyde et større udvalg. Købere kan så blande en ordre med de produkter, for nå op på minimumskravet. Fleksibiliteten gør handler mere tilgængelige for købere af små volumner og være meget belejligt for alle andre.

Mængderabatter

En anden måde at lave kampagner på er mængderabatter, enten med en række produkter eller et enkelt et. Dette tillader sælgere, at kun sælge kvantiteter, som er profitable for dem, mens det skaber et incitament for købere til at placere større ordrer.

Tjek vores andre funktioner

Onboarding som service - €69/t

Lad vores hold hjælpe dig med at udvikle og eksekvere en effektiv onboarding-strategi. Det vil øge antallet af brugere fra starten.

Vi kan tilpasse din onboardingstrøm til din specifikke markedsplads og dine behov, både købere og sælgere. Dette kan inkludere både push notifikationer, emails, telefonopkald og sociale medier.

Få en kundeserviceagent til at introducere din markedsplads til potentielle købere og sælgere.

Vi sikrer os at dine brugere oplever en gnidningsfri start på din markedsplads, hvor de forstår hvordan den skal bruges fra deres første login.

To-dages workshop- €999

Lad os hjælpe dig med at skabe en vision for en markedsplads, med de produkter eller den branche du er passioneret omkring.

Vi vil brainstorme idéer, narrativer og historier til at skabe et univers, som bliver visionen for din markedsplads.

Den bedste måde at starte et nyt projekt på er ofte en informeret diskussion af mulighederne, visionerne og udfordringerne. Vi hjælper med at igangsætte processen og ved at komme med den nødvendige baggrundsviden.

Sammen kan vi nedbryde hele processen fra start, lancering, opdatering til administration. Det kommer til at forberede dig på din fremtid med en markedsplads.

Workshoppens pris bliver fratrukket startomkostningerne.

UX/UI/Front-end designtjenester - €89/hr​

Brugertilpassede designløsninger: Vi kan skræddersy designet på din markedsplads så den passer med din brandidentitet og skaber en æstetisk tilfredsstillende brugeroplevelse.

Prototype tjeneste: Prøv dine idéer i interaktive prototyper, for at få en klar visuel representation før det endelige produkt.

Interaktivt webdesign: Alle vores designs er optimerede til flere forskellige enheder, hvilket sikrer en brugervenlig oplevelse på tværs af forskellige browsere, apps og enheder.

Intuitive brugerflader: Få kontaktflader som gør brugeroplevelsen ubesværet, ved at guide brugeren gennem din platform.

Interaktive elementer: Brug grafiske elementer som animationer, overgange, film og lyd, der kan hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen, for at sikre at brugerne husker og kommer tilbage til din platform.

Performance optimering:Vores designs bliver optimiseret sådan, at de forbedrer platformens ydeevne. For at reducere ventetid og give en mere flydende brugeroplevelse.

Kundeservice - €49/t

Professional kundeservice på engelsk og dansk.

Live telefonservice: Vores kundeserviceafdeling hjælper dine kunder live på telefonen.

Email-service: Lad vores kundeserviceafdeling hjælpe på email, ved at svare som du ønsker.

Live Chat: Hav en kundeagent til at svare i en hurtig live-chat, direkte på markedspladsen.

Ro i sindet: Fokuser på andre ting i din forretning, velvidende at vi har meget erfaring med at give brugere den bedst mulige oplevelse.

Marketingstjenester - €69/t

Med vores udvidede marketingspakke, får din markedsplads adgang til en række essentielle værktøjer der kan stimulere vækst og forbedre jeres resultater.

Marketingsanalyse: Få adgang til data-drevne indsigter, som giver dig mulighed for at basere dine beslutninger på det der faktisk virker, frem for det du tror virker.

Marketing på sociale medier: Vi laver og eksekverer målrettede marketingsstrategier for at forlænge din rækkevidde på sociale medier, som LinkedIn og Instagram.

Søgemaskineoptimering (SEO): Optimer din tilstedeværelse og synlighed på søgemaskinernes rangeringer, for at forsikre at din markedsplads let kan findes.

A/B test: Finjuster dit interface ved at teste forskellige tilgange på dit website, det hjælper dig med at finde den løsning, som virker bedst.

Nyhedsbreve: Skriv engagerende nyhedsbreve, som fastholder dine brugere mens det holder dem opdaterede og aktive på din markedsplads.

Email-flow: Plej potentielle kunder, driv samtaler frem og skab langtvarende relationer med dine brugere gennem et personligt tilpasset email-flow.

Brugerbestemt markedspladsudvikling - €99/t

Udvikling af brugerdefineret funktion: Tilpas din markedsplads med unikke funktioner, designet til at imødekomme din forretnings behov.

Gennemsigtigt prisoverslag: Vi er stolte over at give et klart og detaljeret prisoverslag på udviklingen af en særligt tilpasset funktion, før udviklingen begynder.

Ekspert udviklingshold: Få gavn af vores erfarne hold af markedspladseksperter, som vil hjælpe dig med at finde ud af hvad der er muligt.

Regelmæssige opdateringer: Forbliv velinformeret og up-to-date med regelmæssige forbedringsopdateringer, med åben kommunikation hele vejen gennem udviklingsprocessen, før og efter lancering.

Custom Marketplace Development- €99/hr

Transparent Estimation: We provide a clear and detailed estimate for your custom feature before development begins.

Custom Feature Development: Tailor your marketplace with unique features designed to meet your specific requirements.

Expert Development Team: Benefit from the expertise of our developers who have a deep understanding of marketplace dynamics.

Regular Updates: Stay informed with regular progress updates and open communication throughout the development process.

Custom Marketplace Development- €99/hr

Transparent Estimation: We provide a clear and detailed estimate for your custom feature before development begins.

Custom Feature Development: Tailor your marketplace with unique features designed to meet your specific requirements.

Expert Development Team: Benefit from the expertise of our developers who have a deep understanding of marketplace dynamics.

Regular Updates: Stay informed with regular progress updates and open communication throughout the development process.

Newsletter