Specialisering

Flersproget, tilpasningsdygtig og brugervenlig

Sprog

Fleksibilitet

En stor del af fleksibilitet i forretninger er evnen til at kommunikere med de mennesker du vil, på den måde du vil. Og her er intet vigtigere end sprog.

Flersproget

Derfor har vi gjort sådan at alle sprog kan importeres til vores platform, så du kan få en markedsplads på alle de sprog du ønsker. På den måde er din markedsplads tilgængelig for langt flere mennesker.

language showcase tab

Kategorier

Det er afgørende for brugeroplevelsen, at du kan arrangere produkter efter din vision for markedspladsen og at skabe et intuitivt interface, som er let at navigere.

Siden at du er eksperten i dit felt og i de produkter der skal handles med, har vi gjort det muligt at ændre produktkategorierne, sådan at du kan arrangere alt sådan som du ønsker.

Note

Kategorier kan også importeres, hvis du har dem andetsteds, hvilket sparer dig for dobbeltarbejde.

Dynamiske felter

Produkter kan dele egenskaber eller have ligheder, uden at være ens nok, til at basere en kategori på. For at håndtere det har vi skabt dynamiske felter, som er felter til produktdata.

For eksempel, valg fra en liste, en tjekbox eller endda en kvantificerbar mængde. Det sørger for at man kan sortere produkter, når man leder efter noget specifikt, eksempelvis produkter med særlige certifikater, oprindelseslande eller tilsvarende.

Betalingsmetoder

Vi bruger Stripe Connect til betaling, men vi kan også integrere et hvert andet betalingssystem, hvis du foretrækker et andet.

Hvordan ens brugere skal kunne betale og modtage penge, skifter alt efter hvilken branche man er i. Vi har lavet de sådan at vi kan lade dine brugere betale på den måde du ønsker, om det er kreditkort, faktura eller på afbetaling.

Hos Trade Technology tilbyder vi service og understøttelse for en simpel implimentering.

Om du har brug for assistance med at omstille fra en eksisterende løsning, har forspørsler til Trade Technologys tilpasning til din virksomhed eller har brug for hjælp til at få startet, er vi her for støtte op om din succes.

CMS Forside

Specialiseret forside

CMS, custom management systems, gør en udvikler i stand til at designe en forside til din markedsplads. Det er afgørende, fordi det er det første brugerne kommer til at møde. Den kan enten lokke dem, og give dem lyst til at se mere, eller det kan skræmme dem væk.

Forside fleksibilitet

Vi understøtter enhver CMS, som WordPress, så du kan designe din forside lige som du vil have det. Alternativt kan vores designere og udviklere hjælpe dig med at lave en forside med idéer, god praksis og inspiration, eller vi kan lave den for dig.

Tjek vores andre funktioner

Onboarding som service - €69/t

Lad vores hold hjælpe dig med at udvikle og eksekvere en effektiv onboarding-strategi. Det vil øge antallet af brugere fra starten.

Vi kan tilpasse din onboardingstrøm til din specifikke markedsplads og dine behov, både købere og sælgere. Dette kan inkludere både push notifikationer, emails, telefonopkald og sociale medier.

Få en kundeserviceagent til at introducere din markedsplads til potentielle købere og sælgere.

Vi sikrer os at dine brugere oplever en gnidningsfri start på din markedsplads, hvor de forstår hvordan den skal bruges fra deres første login.

To-dages workshop- €999

Lad os hjælpe dig med at skabe en vision for en markedsplads, med de produkter eller den branche du er passioneret omkring.

Vi vil brainstorme idéer, narrativer og historier til at skabe et univers, som bliver visionen for din markedsplads.

Den bedste måde at starte et nyt projekt på er ofte en informeret diskussion af mulighederne, visionerne og udfordringerne. Vi hjælper med at igangsætte processen og ved at komme med den nødvendige baggrundsviden.

Sammen kan vi nedbryde hele processen fra start, lancering, opdatering til administration. Det kommer til at forberede dig på din fremtid med en markedsplads.

Workshoppens pris bliver fratrukket startomkostningerne.

UX/UI/Front-end designtjenester - €89/hr​

Brugertilpassede designløsninger: Vi kan skræddersy designet på din markedsplads så den passer med din brandidentitet og skaber en æstetisk tilfredsstillende brugeroplevelse.

Prototype tjeneste: Prøv dine idéer i interaktive prototyper, for at få en klar visuel representation før det endelige produkt.

Interaktivt webdesign: Alle vores designs er optimerede til flere forskellige enheder, hvilket sikrer en brugervenlig oplevelse på tværs af forskellige browsere, apps og enheder.

Intuitive brugerflader: Få kontaktflader som gør brugeroplevelsen ubesværet, ved at guide brugeren gennem din platform.

Interaktive elementer: Brug grafiske elementer som animationer, overgange, film og lyd, der kan hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen, for at sikre at brugerne husker og kommer tilbage til din platform.

Performance optimering:Vores designs bliver optimiseret sådan, at de forbedrer platformens ydeevne. For at reducere ventetid og give en mere flydende brugeroplevelse.

Kundeservice - €49/t

Professional kundeservice på engelsk og dansk.

Live telefonservice: Vores kundeserviceafdeling hjælper dine kunder live på telefonen.

Email-service: Lad vores kundeserviceafdeling hjælpe på email, ved at svare som du ønsker.

Live Chat: Hav en kundeagent til at svare i en hurtig live-chat, direkte på markedspladsen.

Ro i sindet: Fokuser på andre ting i din forretning, velvidende at vi har meget erfaring med at give brugere den bedst mulige oplevelse.

Marketingstjenester - €69/t

Med vores udvidede marketingspakke, får din markedsplads adgang til en række essentielle værktøjer der kan stimulere vækst og forbedre jeres resultater.

Marketingsanalyse: Få adgang til data-drevne indsigter, som giver dig mulighed for at basere dine beslutninger på det der faktisk virker, frem for det du tror virker.

Marketing på sociale medier: Vi laver og eksekverer målrettede marketingsstrategier for at forlænge din rækkevidde på sociale medier, som LinkedIn og Instagram.

Søgemaskineoptimering (SEO): Optimer din tilstedeværelse og synlighed på søgemaskinernes rangeringer, for at forsikre at din markedsplads let kan findes.

A/B test: Finjuster dit interface ved at teste forskellige tilgange på dit website, det hjælper dig med at finde den løsning, som virker bedst.

Nyhedsbreve: Skriv engagerende nyhedsbreve, som fastholder dine brugere mens det holder dem opdaterede og aktive på din markedsplads.

Email-flow: Plej potentielle kunder, driv samtaler frem og skab langtvarende relationer med dine brugere gennem et personligt tilpasset email-flow.

Brugerbestemt markedspladsudvikling - €99/t

Udvikling af brugerdefineret funktion: Tilpas din markedsplads med unikke funktioner, designet til at imødekomme din forretnings behov.

Gennemsigtigt prisoverslag: Vi er stolte over at give et klart og detaljeret prisoverslag på udviklingen af en særligt tilpasset funktion, før udviklingen begynder.

Ekspert udviklingshold: Få gavn af vores erfarne hold af markedspladseksperter, som vil hjælpe dig med at finde ud af hvad der er muligt.

Regelmæssige opdateringer: Forbliv velinformeret og up-to-date med regelmæssige forbedringsopdateringer, med åben kommunikation hele vejen gennem udviklingsprocessen, før og efter lancering.

Custom Marketplace Development- €99/hr

Transparent Estimation: We provide a clear and detailed estimate for your custom feature before development begins.

Custom Feature Development: Tailor your marketplace with unique features designed to meet your specific requirements.

Expert Development Team: Benefit from the expertise of our developers who have a deep understanding of marketplace dynamics.

Regular Updates: Stay informed with regular progress updates and open communication throughout the development process.

Custom Marketplace Development- €99/hr

Transparent Estimation: We provide a clear and detailed estimate for your custom feature before development begins.

Custom Feature Development: Tailor your marketplace with unique features designed to meet your specific requirements.

Expert Development Team: Benefit from the expertise of our developers who have a deep understanding of marketplace dynamics.

Regular Updates: Stay informed with regular progress updates and open communication throughout the development process.

Newsletter