Dedikerede og talentfulde

Mød vores eksperter

De bærende kompetencer

Vores hold er forankret i dedikation og i et fælles mål om at stræbe efter det bedste. Det består af en bred vifte af talenter fra alle samfundslag, der bringer en berigende og divers række af egenskaber og færdigheder til bordet.

advising

Vores ekspertområder

Afsøgning af et markedsplads-projekt

Forretningsmodeller for markedspladser

Rådgivning til den optimale platform

Brugervenlig kundeservice

Personlig tilpasning af funktioner

Kernen i markedspladser

Hvervning af brugere til markedspladser

Holistisk service på markedspladser

Markedspladsers design og æstetik

Få økonomisk succes

Helping people

Dedikeret hold af rådgivere

Hos Trade Technology får vores team teknologien til at skille sig ud.

Vores dedikerede hold af eksperter vil hjælpe dig med at gøre din markeds til en succes, lige fra idégenereringen til en problemfri udførelse.

Vores teams ekspertise vil være til rådighed for dig hele vejen og sikre de bedst mulige omstændigheder for at skabe en lækker, velfungerende markedsplads. 

Vores ekspertområder

CEO

Mike Borregaard

Teknisk ekspert på markedspladser

CEO

Michael Svendsen

Ekspert i detailhandel

Developer

Martin Hansen

Back-end-ekspert

Adrian Klobucnik

UX- og designekspert

Thore Bramming

Narrativ konsulent

Laura Hansen

Driftsleder

Mathilde Hrkovic

Ekspert i plaformsvedligehold

Cecilie Rasmussen

Ekspert i kundevejledning

Frederik Svendsen

Salgsekspert

Ukendt

Intenr

Ukendt

Praktikant

Ukendt

Praktikant

Trin for trin-vejledning

Fra drømmen om onlinehandel til udvikling og lancering af en konkret platform, der er skabt til at imødekomme dine behov. Hos Trade Technology kan vi hjælpe dig hele vejen.

Med vores brancheerfaring og en god historik i ryggen kan vi sikre vejledning, der omfatter alle de funktioner, der er nødvendige for en succesfuld og blomstrende markedsplads.

I designfasen definerer vi sammen forretningsmål, værditilbud, indtægtsmodeller og strategier for sælgere og sortimenter. Sammen udarbejder vi en køreplan for teknologien til en problemfri implementering.

Når vi går videre til byggefasen, vil vores eksperter i UI/UX og integration tilbyde rådgivning, sammen med en omfattende lanceringsstrategi for markedspladsen, der sikrer en gnidningsløs overgang fra idé til virkelighed.

Efter lanceringen fortsætter vores engagement i en holistisk markedsplads-service. Vi vil gøre dig i stand til at stimulere vækst gennem workshops, både for ledere og medarbejdere, og den løbende implementering af platform-best-practices.

års erfaring med markedspladser

Full-service markedsplads

Bæredygtig tilgang med regelmæssige opdateringer på vores markedspladser

Vores hovedmål – at skabe succesfulde projekter

Vi interesserer os for dine brugere, dit overskud og din vækst. Vi er klar til at dele vores ekspertise.

Onboarding som service - €69/t

Lad vores hold hjælpe dig med at udvikle og eksekvere en effektiv onboarding-strategi. Det vil øge antallet af brugere fra starten.

Vi kan tilpasse din onboardingstrøm til din specifikke markedsplads og dine behov, både købere og sælgere. Dette kan inkludere både push notifikationer, emails, telefonopkald og sociale medier.

Få en kundeserviceagent til at introducere din markedsplads til potentielle købere og sælgere.

Vi sikrer os at dine brugere oplever en gnidningsfri start på din markedsplads, hvor de forstår hvordan den skal bruges fra deres første login.

To-dages workshop- €999

Lad os hjælpe dig med at skabe en vision for en markedsplads, med de produkter eller den branche du er passioneret omkring.

Vi vil brainstorme idéer, narrativer og historier til at skabe et univers, som bliver visionen for din markedsplads.

Den bedste måde at starte et nyt projekt på er ofte en informeret diskussion af mulighederne, visionerne og udfordringerne. Vi hjælper med at igangsætte processen og ved at komme med den nødvendige baggrundsviden.

Sammen kan vi nedbryde hele processen fra start, lancering, opdatering til administration. Det kommer til at forberede dig på din fremtid med en markedsplads.

Workshoppens pris bliver fratrukket startomkostningerne.

UX/UI/Front-end designtjenester - €89/hr​

Brugertilpassede designløsninger: Vi kan skræddersy designet på din markedsplads så den passer med din brandidentitet og skaber en æstetisk tilfredsstillende brugeroplevelse.

Prototype tjeneste: Prøv dine idéer i interaktive prototyper, for at få en klar visuel representation før det endelige produkt.

Interaktivt webdesign: Alle vores designs er optimerede til flere forskellige enheder, hvilket sikrer en brugervenlig oplevelse på tværs af forskellige browsere, apps og enheder.

Intuitive brugerflader: Få kontaktflader som gør brugeroplevelsen ubesværet, ved at guide brugeren gennem din platform.

Interaktive elementer: Brug grafiske elementer som animationer, overgange, film og lyd, der kan hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen, for at sikre at brugerne husker og kommer tilbage til din platform.

Performance optimering:Vores designs bliver optimiseret sådan, at de forbedrer platformens ydeevne. For at reducere ventetid og give en mere flydende brugeroplevelse.

Kundeservice - €49/t

Professional kundeservice på engelsk og dansk.

Live telefonservice: Vores kundeserviceafdeling hjælper dine kunder live på telefonen.

Email-service: Lad vores kundeserviceafdeling hjælpe på email, ved at svare som du ønsker.

Live Chat: Hav en kundeagent til at svare i en hurtig live-chat, direkte på markedspladsen.

Ro i sindet: Fokuser på andre ting i din forretning, velvidende at vi har meget erfaring med at give brugere den bedst mulige oplevelse.

Marketingstjenester - €69/t

Med vores udvidede marketingspakke, får din markedsplads adgang til en række essentielle værktøjer der kan stimulere vækst og forbedre jeres resultater.

Marketingsanalyse: Få adgang til data-drevne indsigter, som giver dig mulighed for at basere dine beslutninger på det der faktisk virker, frem for det du tror virker.

Marketing på sociale medier: Vi laver og eksekverer målrettede marketingsstrategier for at forlænge din rækkevidde på sociale medier, som LinkedIn og Instagram.

Søgemaskineoptimering (SEO): Optimer din tilstedeværelse og synlighed på søgemaskinernes rangeringer, for at forsikre at din markedsplads let kan findes.

A/B test: Finjuster dit interface ved at teste forskellige tilgange på dit website, det hjælper dig med at finde den løsning, som virker bedst.

Nyhedsbreve: Skriv engagerende nyhedsbreve, som fastholder dine brugere mens det holder dem opdaterede og aktive på din markedsplads.

Email-flow: Plej potentielle kunder, driv samtaler frem og skab langtvarende relationer med dine brugere gennem et personligt tilpasset email-flow.

Brugerbestemt markedspladsudvikling - €99/t

Udvikling af brugerdefineret funktion: Tilpas din markedsplads med unikke funktioner, designet til at imødekomme din forretnings behov.

Gennemsigtigt prisoverslag: Vi er stolte over at give et klart og detaljeret prisoverslag på udviklingen af en særligt tilpasset funktion, før udviklingen begynder.

Ekspert udviklingshold: Få gavn af vores erfarne hold af markedspladseksperter, som vil hjælpe dig med at finde ud af hvad der er muligt.

Regelmæssige opdateringer: Forbliv velinformeret og up-to-date med regelmæssige forbedringsopdateringer, med åben kommunikation hele vejen gennem udviklingsprocessen, før og efter lancering.

Custom Marketplace Development- €99/hr

Transparent Estimation: We provide a clear and detailed estimate for your custom feature before development begins.

Custom Feature Development: Tailor your marketplace with unique features designed to meet your specific requirements.

Expert Development Team: Benefit from the expertise of our developers who have a deep understanding of marketplace dynamics.

Regular Updates: Stay informed with regular progress updates and open communication throughout the development process.

Custom Marketplace Development- €99/hr

Transparent Estimation: We provide a clear and detailed estimate for your custom feature before development begins.

Custom Feature Development: Tailor your marketplace with unique features designed to meet your specific requirements.

Expert Development Team: Benefit from the expertise of our developers who have a deep understanding of marketplace dynamics.

Regular Updates: Stay informed with regular progress updates and open communication throughout the development process.

Newsletter